Filteren op

Maat

Maat

Beschikbaar

Beschikbaar

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 4,00 - € 133,00

Alle beste verkochte producten
Nitril handschoenen
Nitril Handschoenen  | Shop voordelig bij 123nitrilhandschoenen.nl

Nitril handschoenen

Nitril Handschoenen direct leverbaar ✓ grote keuze ✓ hoog draagcomfort ✓ latexvrij en huidvriendelijk!

Ontdek hier onze poedervrije en latexvrije huidvriendelijke nitril handschoenen

Nitril handschoenen zijn de meest populaire handschoenen in ons assortiment en bieden superieure sterkte, comfort en weerstand tegen oliën en waterige chemicaliën in vergelijking met vinyl of latex.

Nitril handschoenen bieden een uitstekend draagcomfort, hebben een uitstekende pasvorm en tastgevoeligheid en zijn huidvriendelijk. Alle nitril wegwerphandschoenen in het grote Unigloves en Comforties assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn duidelijk geoptimaliseerd voor optimale bescherming en goede hygiëne.

Nitrilhandschoenen zijn de eerste keuze onder de wegwerphandschoenen: ze zijn latexvrij en bijzonder huidvriendelijk en dankzij hun zachte, elastische structuur zeer comfortabel om te dragen bij het dagelijkse werk. Nitril is waterdicht tot het breekpunt en biedt betrouwbare bescherming.

Overal in de zorg is het dragen van nitril handschoenen bij de verzorging van mensen verplicht wanneer je in aanraking komt of zou kunnen komen met bloed, urine, faeces of slijm. Of wanneer de huid niet intact is. Maar dat geldt natuurlijk ook voor andere beroepsgroepen die in aanraking komen met klanten of voedsel. Denk bijvoorbeeld aan de schoonheidsspecialistes, pedicures, tatoeëerders, kappers, bakkers, chocolaterie, voedselindustrie en horeca. Ook in deze beroepen is het gebruik van wegwerphandschoenen de normaalste zaak van de wereld.

Er zijn 21 producten.

Item 1-12 van 21 in totaal item(s)
Actieve filters

Volg ons op Facebook