Veilig betalen bij 123 NITRILHANDSCHOENEN:

Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Je herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in onze webshop.

Elke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website ingeeft! De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.

iDEAL:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Indien u betaalt met iDEAL worden er geen betaalkosten in rekening gebracht.

Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u wilt betalen met iDEAL. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en 123 NITRILHANDSCHOENEN wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Uw order wordt direct verwerkt en verzonden mits voorradig.

U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ING, Rabobank, Fortis of SNS Bank.

Let op: sluit na het afronden van uw bestelling niet gelijk uw internetvenster. Ook als u via Ideal betaalt is het van belang dat u terugkeert naar de website van 123 NITRILHANDSCHOENEN en dit venster niet onmiddellijk sluit. Dit in verband met het goed verwerken van uw bestelling door de webwinkel!

 

iDEAL QR:

Met iDEAL QR is het mogelijk een QR code te scannen met uw mobiele telefoon na het selecteren van de betalingsoptie iDEAL QR in de checkout. U wordt direct doorverwezen naar het betaalscherm van uw eigen bank.

PAYPAL:

Met PayPal kun je heel simpel geld overboeken naar een andere PayPal account door middel van jouw e-mailadres. De betaling via PayPal verloopt dan via jouw creditcard of betaalrekening zonder dat de tegenpartij jouw gegevens kan zien. De voornaamste reden om PayPal te gebruiken is vanwege de lage kosten, de veiligheid en de kopersbescherming. Daarnaast is betalen met PayPal gratis.

De kopersbescherming van PayPal geldt voor producten die bijvoorbeeld via eBay of Marktplaats zijn aangekocht. Wanneer een product niet of onjuist is geleverd dan zal dat product op eigen kosten terug gestuurd moeten worden en een bewijs van verzending aan PayPal overlegd moeten worden. De verkoper moet in dat geval het tegendeel bewijzen en anders wordt het geld teruggestort.

Een ander groot voordeel van PayPal is dat de informatie over de gebruikte betaalrekening of creditcard niet zichtbaar wordt voor de tegenpartij. Om die reden is betalen met PayPal erg veilig.

MISTER CASH / BANCONTACT:

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

BELFIUS:

Met de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten veilig en snel online betalen rechtstreeks van hun Belfius betaalrekening, ook mobiel.

SOFORTBANKING:

SofortBanking (voorheen DIRECTebanking) biedt klanten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en het Verenigd Koninkrijk de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

 

 

Volg ons op Facebook