Lijst van producten op merk Unigloves

Ontdek de ultieme bescherming met Unigloves - jouw vertrouwde partner in handschoenen van topkwaliteit. De hoogwaardige producten van Unigloves zijn ontworpen voor maximale comfort, duurzaamheid en veiligheid in elke situatie. Of je nu in de zorg, voedingsindustrie, laboratorium of elders werkt, Unigloves biedt de perfecte oplossing.

Onze handschoenen, vervaardigd met toewijding en precisie, voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en bescherming. Met een uitgebreid assortiment, variërend van nitril tot latex, voorzien we in de behoeften van professionals wereldwijd.

Waarom kiezen voor Unigloves? Omdat wij streven naar excellentie, innovatie en zorg voor jouw welzijn. Onze handschoenen bieden niet alleen de beste bescherming, maar zorgen ook voor een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid en comfort.

Ontdek vandaag nog de wereld van Unigloves en ervaar handschoenen die niet alleen voldoen aan, maar overtreffen, jouw verwachtingen. Kies voor veiligheid, kies voor comfort, kies voor Unigloves - jouw betrouwbare partner in handbescherming.

123nitrilhandschoenen is dealer van Unigloves in Nederland en België.

UNIGLOVES staat al 30 jaar voor veiligheid door kwaliteit. Als toonaangevend bedrijf voor wegwerpproducten voor artsen en klinieken, maar ook voor zorg, industrie en persoonlijke beschermingsmiddelen is unigloves vertegenwoordigd op de internationale markt. Of het nu gaat om tatoeëerder, vakman, dokter of schoonmaker – unigloves helpt u altijd het juiste artikel voor uw behoeften te vinden.

Er zijn 28 producten.

Item 1-12 van 28 in totaal item(s)

Volg ons op Facebook