Haarnetten wit
  • Haarnetten wit

Haarnetten non woven wit 100 st

5005-W
€ 4,55
Exclusief belasting
Aantal
Op Voorraad

Omschrijving

Kwalitatief hoogwaardige non woven haarnetjes of ook wel clip cap haarmutsen,  je wilt je werk zo hygiënisch en veilig mogelijk doen.

Kleur wit

Inhoud 100 st

Waarom zou ik een haarnetje gebruiken?

Hygiëne. Het dragen van een wegwerp haarnetje is hygiënisch. Hiermee voorkom je dat dwarrelende haren en/of huidschilfers van de hoofdhuid terecht kunnen komen op plaatsen waar ze niet horen en beperk je de kans op ongewenste infecties. Een mens verliest per dag ongeveer 100 haren en wanneer je werkt in een vrij steriele omgeving wil je niet dat deze uitgevallen haren in de werkplek terecht komen.

Om het haar uit het gezicht te houden. Wanneer je een beroep hebt waarbij je vaak dicht met het gezicht bij de huid van een ander komt, is het wel prettig dat een haarnetje of wegwerp hoofddeksel het haar uit je gezicht houdt. Bij bepaalde behandelingen, zoals pedicure, manicure, schoonheidsbehandelingen, massage, tatoeage of een cosmetische ingreep, is het fijn dat je je niet druk hoeft te maken om je haar, doordat dat verstopt zit onder het wegwerp haarnetje.

Hoe draag ik een haarnetje?

De juiste manier om wegwerp haarmutsen te dragen is als volgt: Het haarnetje moet al het haar en de oren afdekken. Wanneer je een bril draagt, gaan de brillenpootjes onder het haarnetje wanneer je deze opzet.

Wat doe ik met een gedragen haarnetje?

Na gebruik deponeer je het gedragen haarnetje in de prullenbak, net zoals andere disposable artikelen. Laat een haarnetje niet rondslingeren, want wanneer deze in de natuur terechtkomt, zal het haarnetje niet afbreekbaar zijn.

Haarnetjes online bestellen

123 nitrilhandschoenen is dé webshop voor zorgprofessionals. In onze webshop vind je alle artikelen die je nodig hebt bij de dagelijkse behandelingen binnen jouw organisatie. Indien je op werkdagen voor 15:00 bestelt, verzenden wij jouw order dezelfde dag nog. Bij bestellingen boven de 50 euro is verzenden gratis

Productdetails
5005-W
8718164463037
16 andere producten in dezelfde categorie:
Commentaar (0)

Volg ons op Facebook