Barbicide Desinfectievloeistof Geconcentreerd 1.9L
  • Barbicide Desinfectievloeistof Geconcentreerd 1.9L

Barbicide Desinfectievloeistof Geconcentreerd 1.9L

BA003
€ 34,95
Exclusief belasting
Aantal
Op Voorraad

Omschrijving

Je werkplek en je gereedschap schoonhouden doe je met Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel 1.9L! Deze blauwe vloeistof is zeer effectief in het veilig & schoon houden van de instrumenten gebruikt in de salon of voor het schoon houden van de werkplek. Bestrijd hiermee bacteriën en schimmels en geef je klanten het gevoel dat je aan hen veiligheid denkt!

Met de Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel 1.9L houdt je elk oppervlak en elk gebruikte gereedschap veilig schoon! Verwantwoord omgaan met producten en klanten is tegenwoordig een belangrijke factor van klanttevredenheid, Barbicide helpt je een handje om deze klanttevredenheid te verhogen! Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel werkt effectief tegen het bestrijden van bacteriën, schimmels, pseudomonas, stafylokokken en salmonella. Of je nou kapper, pedicure, schoonheidsspecialist of nagelstyliste bent, het Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel  is voor alle instrumenten en gereedschap in de salon te gebruiken.

Dit desinfectiemiddel is geconcentreerd, je kunt het eenvoudig mengen zonder dat het extra opslagruimte inneemt. Het is veilig voor niet-poreuze oppervlakten inclusief roestvrij staal, metaal, kammen, borstels, scharen en mesjes! Door de anti-roest formule worden kostbare instrumenten goed beschermt zonder ze te beschadigen. Dit schoonmaakmiddel is speciaal ontwikkelt voor professioneel gebruik en verwijdert elke vlek, viezigheid en bacterie met gemak zodat je altijd schoon en verantwoord te werk kunt gaan!

Een ideale behandeling voor je gereedschap doe je met Barbicide. Dit concentraat dien je te mengen met water en hier vul je vervolgens de Barbicide Desinfectieflacon Dompelaar mee. Vervolgens dompel je de instrumenten in het concentraat en laat je het 5 tot 10 minuten schoonspoelen!

Breedspectrum desinfectant op Ziekenhuisniveau, EU goedgekeurd Barbicide is de marktleider in desinfectie sinds 1947. Desinfectiezekerheid voor instrumenten en gereedschappen van de kapper, manicure, nagelstyliste, pedicure, en schoonheidsspecialiste

Barbicide Professionele Schoonmaakmiddelen:

Barbicide is hét professionele schoonmaakmiddel dat Nederland gaat veroveren. Dit merk is begonnen in Amerika en heeft al 60 jaar ervaring in het leveren van schoonmaakmiddelen aan kapsalons en schoonheidsspecialisten! Dit speciale schoonmaakmiddel, ook wel de 'The Blue Solution' genoemd is onmisbaar in elke salon die verantwoord en veilig te werk wil gaan. Hygiëne is steeds belangrijker als het gaat om uiterlijke verzorging.

Waarom is het gebruik van Barbicide zo belangrijk?:

Bij onjuist gebruik of helemaal geen gebruik van schoonmaakmiddelen breng je jezelf en je klanten in gevaar met infecties.Tijdens de zomer of bij het gebruik van verwarming maak je het schimmels en bacteriën zeer gemakkelijk om te groeien. In combinatie met chemische stoffen kan het een sterke afname hebben van de weerstand van de huid van uzelf en dat van je klanten.Het risico dat je loopt door je salon en het gereedschap niet op de juiste manier te desinfecteren is te groot om het te negeren en wordt met Barbicide makkelijker dan ooit. Met deze oplossing voorkom je het gevaar van infecties met maar liefst 1 product!

Eigenschappen:


Geconcentreerd desinfectiemiddel

Bestrijd bacteriën en schimmels

Te gebruiken voor instrumenten

Eenvoudig te mengen

Laat geen vlekken achter

Anti-roest formule, beschermt uw kostbare instrumenten.

Te gebruiken in combinatie met de Desinfectieflacon Dompelaar

Registratienummer: 13644N (Ctgb)

Inhoud: 1.9 liter

Productdetails
BA003
017922564213
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
14 andere producten in dezelfde categorie:
Commentaar (0)

Volg ons op Facebook