Filteren op

Maat

Maat

Prijs

Prijs

  • € 16,00 - € 37,00

Alle beste verkochte producten
Industriële werkhandschoenen

Industriële werkhandschoenen

Herbruikbare werkhandschoenen en gespecialiseerde elektrische veiligheidshandschoenen  voor specifieke werkzaamheden, ontworpen voor mensen in de industrie en productiesector.
Het Nitrex industriële handschoenenassortiment bied uitgebreide handbescherming tegen alle belangrijke risicocategorieën, waaronder chemische, snij-, impact-, thermische en elektrische gevaren.
Beschermende prestatiekenmerken voor de nieuwe handschoenen omvatten snij-, perforatie- en slijtvastheid, tot droge, natte en oliegrip naast chemische weerstand.
Het bevat ook opties voor beschermhoezen en handschoenen, samen met een reeks dompelcoatings.
Er zijn ook nieuwe oppervlaktetechnologieën gecreëerd, waaronder:
NitreGrip™-technologie - een nieuwe, geavanceerde oppervlaktebehandeling die zorgt voor een gegarandeerde grip bij het werken in droge, natte of olieachtige omstandigheden.
NitreGuard™-technologie zorgt voor hoge prestaties bij de snijtest met rechte messen voor werknemers die bescherming tegen snijwonden nodig hebben.
Voor degenen die hun handschoenen gedurende langere tijd of in warmere omgevingen moeten dragen, heeft Unigloves ook Sanitized® Actifresh in geselecteerde producten verwerkt, een in de handschoen geïntegreerde hygiëne- en geurbestrijdingsfunctie, die geuren neutraliseert en microbiële groei vermindert dankzij de toevoeging van een biocide met actief zinkpyrithion.
De Nitrex reeks is echt een uitgebreide aanvulling op onze bestaande assortiment beschermende handschoenen voor eenmalig gebruik, waardoor we werknemers verbeterde handbescherming kunnen bieden tegen de belangrijkste handrisico's op de werkplek.

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Actieve filters

Volg ons op Facebook