Onderzoektafelpapier 50 cm x 150 M
  • Onderzoektafelpapier 50 cm x 150 M

Onderzoektafelpapier 50 cm x 100 M

404061
€ 12,95
Exclusief belasting
Aantal
Op Voorraad

Omschrijving

Onderzoekstafel papier 1 laags cellulose 50 cm x 100 m

De lichte structuur geeft zachtheid en comfort. Creëert een hygiënische ondergrond en neemt vocht op. Helder wit van kleur en gemaakt van 100% cellulose. De rollen zijn om de 38 cm geperforeerd en verkrijgbaar in drie verschillende breedtematen. Het product kan gebruikt worden als onderzoekstafelpapier, maar ook als stoelbescherming.

Het product wordt verkocht per rol van 100 meter.

Onderzoeksbankpapier wordt ook wel ligbankpapier genoemd en wordt door de beauty of zorgprofessional gebruikt bij elke behandeling. Het is een grote rol met afscheurbaar papier, dat je onder de cliënt op de behandeltafel legt en gemakkelijk weer in de prullenbak deponeert. Onderzoeksbankpapier wordt bijvoorbeeld gebruikt door pedicures, manicures, cosmetisch artsen, tatoeëerders en schoonheidsspecialisten. Het is hetzelfde papier dat je vaak ziet bij de huisarts of bij fysiotherapeuten.  

Waarom zou ik onderzoeksbankpapier gebruiken in mijn behandelruimte?
In deze tijden is een goede praktijkhygiëne extra van belang voor jou als behandelaar en de groei van jouw bedrijf. Het is daarom slim om je behandeltafel of stoel bijvoorbeeld een keer extra te desinfecteren. Daarnaast is het van nog groter belang om gebruik te maken van behandeltafelpapier, zodat je cliënten een schoon gevoel hebben tijdens de behandeling en de omgeving en de kleding van de cliënt goed schoon blijft.

Voordelen van wegwerp ligbank papier
-De cliënt krijgt een positief beeld van de hygiëne in de behandelruimte
-Het scheelt je veel vuile was ten opzichte van een stoffen onderlegger
-Het papier is recyclebaar en daardoor niet onnodig vervuilend voor het milieu
 -Je doet langer met jouw behandelruimte en de ligbank of behandelstoel, omdat deze beschermd is door het onderzoekbankpapier.

Productdetails
404061
8718164460616
16 andere producten in dezelfde categorie:
Commentaar (0)

Volg ons op Facebook